Rampas Teksi Bally di Las Vegas Oleh Bintang Lucah Membawa kepada Perjalanan Liar, Dedah Polis
toto

Rampas Teksi Bally di Las Vegas Oleh Bintang Lucah Membawa kepada Perjalanan Liar, Dedah Polis

Seorang bintang filem dewasa, dikenali sebagai Michael Swayze, dijadual hadir di mahkamah bulan depan kerana didakwa mencuri teksi dari Bally’s Las Vegas. Dia memandu ke Arizona dengan polis mengejar, kata polis. Insiden Las Vegas Strip berlaku pada bulan Mei tetapi baru dilaporkan minggu ini.

Michael Swayze
Michael Swayze, gambar di atas. Bintang filem dewasa itu menghadapi pelbagai Result SDY pertuduhan selepas didakwa mencuri teksi di Las Vegas Strip dan mengetuai polis mengejar ke Arizona. (Imej: Instagram)
Di sepanjang jalan, Swayze, 23, melanggar beberapa kereta dengan teksi yang dicuri itu. Kereta polis mengejar kenderaan yang melarikan diri itu sehingga sampai ke sempadan Nevada-Arizona.

Kejadian bermula kira-kira jam 11:15 pagi apabila teksi itu memasuki kawasan valet Bally. Pemandu itu keluar dari teksi untuk memunggah bagasi penumpang.

Dengan pantas, Swayze dikatakan memasuki teksi dan duduk di belakang stereng. Dia memecut pergi dengan “kadar kelajuan tinggi,” dengan penumpang di tempat duduk belakang, polis Metro Las Vegas kemudian memberitahu Jurnal Kajian .

Swayze kemudiannya ditahan. Dia didakwa dengan penculikan dan rompakan besar-besaran untuk insiden 24 Mei di Las Vegas, menurut Las Vegas Review-Journal .

Pihak berkuasa Arizona juga memfailkan tuduhan terhadap Swayze. Mereka termasuk memandu di bawah pengaruh, membahayakan secara melulu, dan mengelak pihak berkuasa, kata laporan itu. Swayze membayar ikat jamin di Arizona. Dia sepatutnya di Mahkamah Keadilan Las Vegas bulan depan.

Biarkan Wanita Keluar dari Cab
Di sepanjang perjalanan, penumpang itu terhantuk kepalanya ke pintu selepas kenderaan itu melanggar sesuatu, kata laporan itu. Penumpang itu merayu untuk dilepaskan dari teksi. Swayze membiarkan dia pergi agak jauh dari Bally’s.

Swayze turut merosakkan peranti pengesan GPS teksi.

Kenderaan polis Metro dan sebuah helikopter Metro bergabung dalam usaha mengejar teksi yang dicuri itu.

Kira-kira 60 batu dari Bally’s, pasukan Peronda Lebuhraya Arizona meletakkan jalur pancang di lebuh raya untuk memancut tayar teksi. Ia berjaya.

Apabila dihubungi untuk mendapatkan komen, Chris Rasmussen, seorang Togel SDY peguam bela jenayah yang berpangkalan di Las Vegas, memberitahu Jurnal Kajian bahawa situasi itu berpunca daripada “isu kesihatan mental… Michael tidak mempunyai niat jenayah yang diperlukan untuk melanggar jenayah yang didakwa.”

Swayze telah muncul dalam banyak filem dewasa dalam beberapa tahun kebelakangan ini.

Bintang Lucah Dinamakan untuk Vegas
Pada bulan April, Las Vegas telah berada di kedudukan kedua dalam senarai ” Bandar Terkini di Dunia “, di belakang hanya London, menurut tinjauan yang Keluaran HK ditugaskan oleh The Bottle Club , jenama gaya hidup tertumpu alkohol dalam talian yang berpangkalan di UK.

Ramai bintang lucah dinamakan sempena Las Vegas, lapor tinjauan itu. Las Vegas juga mempunyai banyak kelab jalur. Las Vegas telah dikenali secara tidak rasmi sebagai “Sin City” selama beberapa dekad.

Setakat Bally’s, awal tahun ini, Caesars Entertainment mengumumkan ia akan menjenamakan semula Bally’s Las Vegas kepada Horseshoe Las Vegas . Transformasi itu dijangka selesai pada penghujung tahun 2022. Pada asalnya, ia adalah MGM Grand.