Flows Menambah Ibex.ai untuk Melaraskan Perbelanjaan Bonus, Menetapkan KPI dan Meningkatkan Perniagaan Rakan Kongsi
toto

Flows Menambah Ibex.ai untuk Melaraskan Perbelanjaan Bonus, Menetapkan KPI dan Meningkatkan Perniagaan Rakan Kongsi

Flows telah bekerjasama dengan Ibex.ai untuk mengembangkan lagi platform tanpa pengekodan dan automasi serta membentangkan peluang baharu kepada rakan kongsi pihak ketigaFlows Menambah Ibex.ai untuk Melaraskan Perbelanjaan Bonus, Menetapkan KPI dan Meningkatkan Perniagaan Rakan KongsiSumber Imej: Shutterstock.com
Ibex.ai akan membantu Aliran melalui alatan dan penyelesaian pembelajaran mesin yang inovatif untuk membantu perniagaan meningkatkan pemasaran mereka, mengurangkan kos dan meningkatkan penglibatan secara menyeluruh. Sebagai sebahagian daripada Flows, Ibex.ai akan membolehkan perniagaan rakan kongsi meningkatkan pengekalan mereka dengan ketara sambil meminimumkan geseran integrasi dan usaha pertukaran data manual.

Flows dan Ibex.ai Deliver on ML Solutions
Flows menggunakan templat pra-bina yang membolehkan segala-galanya diaktifkan dengan, seperti yang dinyatakan oleh syarikat, “satu klik.” Pada asasnya, rakan kongsi Flows ditawarkan penyelesaian penyepaduan automatik yang sepatutnya menyediakan perniagaan dengan faedah yang lebih kukuh di seluruh lembaga.

Antara penyelesaian dan ciri yang tersedia terima kasih kepada Ibex dan Flows ialah pilihan seperti alat pengoptimuman bonus dan kalkulator terbina dalam yang membantu menganggarkan kerugian penuh keuntungan ke atas pemain, mengukuhkan lagi tanggungjawab terhadap pelanggan mereka, dan juga menyumbang kepada keuntungan mereka.

Penyelesaian ini dibina untuk menjadi kalis ralat dan bebas daripada “kesilapan manusia” yang menunjukkan bahawa Ibex dan Flows yakin dengan algoritma ML yang memacu penyelesaian ini. Perniagaan boleh memanfaatkan pelbagai titik data yang membolehkan mereka menetapkan KPI yang realistik untuk operasi dan skala mereka. Berita itu disambut baik oleh eksekutif di kedua-dua syarikat.

Ketua pembangunan perniagaan Ibex.ai Thomas Aigner berkata bahawa syarikat itu sememangnya teruja untuk bekerjasama dengan Flows dan platform automasi Result HK tanpa kod mereka yang menawarkan pengalaman cemerlang kepada kedua-dua perniagaan seperti Ibex.ai dan rakan kongsi yang akan mendapat manfaat daripada produk akhir.

Mengurangkan Kos Bonus dan Meningkatkan Keberuntungan
Produk yang terhasil dalam kes ini, jelas Aigner, ialah kawalan perjalanan manual apabila perlu, bersama-sama dengan aktiviti pengekalan automatik. Aigner menambah:

Kami tidak sabar-sabar untuk melihat hasil pertama daripada pengendali yang memanfaatkan perjalanan pra-bina kami.

Ketua pembangunan perniagaan Ibex.ai Thomas Aigner
Ketua Pegawai Eksekutif Flows James King turut teruja melihat rakan kongsi baharu ini menyertai platform dan menyediakan rakan kongsi akses kepada penyelesaian ML dipertingkat yang hebat dan terkemuka pasaran untuk membantu perbelanjaan bonus dan meningkatkan keuntungan.

“Perkongsian kami menyerlahkan lagi pemacu kami untuk menawarkan pelanggan penyelesaian paling agnostik di pasaran, kerana kami membolehkan mereka mempunyai pilihan berhubung dengan siapa mereka bekerja dan cara mereka bekerja dengan mereka dan mengatur dengan lancar antara sistem melalui Flows,” kata King.